За фирмата


Полимекс Холдинг е компания за проектиране и инсталация на системи за сигурност, контрол и безопасност. Един от лидерите в своя сектор, Полимекс Холдинг е динамично развиваща се компания с фокус върху въвеждането на иновативни ценово ефективни продукти и системи на българския пазар.

Основната посока, в която Полимекс Холдинг развива собствено ноу-хау, е разработването на цялостни технически решения за сигурност и контрол на достъп, адекватни на профила на всеки отделен клиент и адаптирани към неговите конкретни нужди и изисквания. За да гарантира максимално удовлетворение на клиента, Полимекс Холдинг следва ясни принципи относно качеството на всички   нива, от проектирането до извънгаранционната поддръжка на всеки продукт:

  • Индивидуално отношение към всеки клиент. Коректност и точност в работата, лоялност към колегите в бранша. Специално отношение към всяко запитване и оферта. Бързо и коректно обслужване.
  • Разработване на интегрирани системи за сигурност и контрол, включващи индивидуални поръчкови решения, адекватни на профила на отделния клиент. Стратегически заложени възможности за подобряване и надграждане с нова функционалност. Компетентни консултации в офиса и по телефона.
  • Проучване и следене на тенденциите и новостите на пазара на техника за сигурност, контрол и безопастност в световен мащаб. Креативност при избора на качествени и високотехнологични продукти и компоненти, съобразени с изискванията и възможностите на клиента.
  • Предварителен контрол на надеждността и коректността на избраните доставчици. Строг вътрешен контрол на качеството на всички техническите решения, които те предлагат.

От 2010г  компанията е сертифицирана по  EN ISO 9001:2008 

© 2010 Полимекс Холдинг ЕООД.